Når fusioner fungerer

Som leder af en fusioneret enhed har du mange spændende opgaver foran dig. I sidste ende afhænger fusionens succes i høj grad af din indsats. Denne publikation samler de vigtigste råd om, hvordan du kan håndtere nogle af de udfordringer, de fleste fusionsledere møder. Publikationen er en forkortet udgave af rapporten "De første 100 dage - som leder af en fusioneret organisation".

Internal error

Du kan downloade eller bestille publikationen gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Ved større bestillinger – dvs. mere end 50 stk. – bedes du maile til os på info@lederweb.dk, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.


De første 100 dage som leder af en fusioneret organisation

Som leder af en fusioneret enhed har du mange spændende opgaver foran dig. I sidste ende afhænger fusionens succes i høj grad af din indsats. Denne publikation samler de vigtigste råd om, hvordan du kan håndtere nogle af de udfordringer, de fleste fusionsledere møder. Publikationen er en forkortet udgave af rapporten "De første 100 dage  - som leder af en fusioneret organisation".

På tværs af fusionsprocessen kan der uddrages fem gode råd til de ledere, der skal styre enheden sikkert igennem forløbet:

  1. Fokuser på opgaven
  2. Skab en løsningskultur
  3. Vis nærvær
  4. Udnyt alles evner
  5. Opsøg gode råd

De mange gode råd i hæftet bygger på tidligere fusionserfaringer fra både den offentlige og private sektor. De er indhentet i litteraturen om ledelse af fusioner, hos konsulenter med praktisk indsigt i feltet og gennem interview med offentlige ledere, der for nylig har prøvet det hele på egen krop.

Publikationen findes også som uddybende rapport, som du kan læse mere om her.